0
I Use This!
Activity Not Available

Project Summary

Proiect PCBE Joc de strategie:

Programatori:

Madalina FITERAU, Oana JURJ, Catalin AVRAM

Specificatii:

Proiectul consta in implementarea unui joc de strategie multijucator care se desfasoara pe o tabla dreptunghiulara numita harta de n*m patratele numite locatii.

Fiecarei locatii ii este asociat un cost care se manifesta in timpul minim necesar de stationare inaintea posibilitatii de a muta intr-o locatie adiacenta vertical sau orizontal.

In joc exista 3 tipuri de resurse: R1, R2 si R3. Un zeu asociat fiecarui tip de resursa decide sa plaseze pe harta o cantitate de Ri_TO_PLACE la fiecare Ri_DELAY unitati de timp. (i = {1, 2, 3})

O locatie poate contine oricate resurse de oricate tipuri, dar zeii vor refuza sa-si distribuie resursa daca in acel moment pe harta se gasesc mai mult de Ri_MAX_UNITS unitati din acea resursa. (i = {1, 2, 3})

Fiecare jucator incepe dintr-o pozitie aleatoare pe harta cu Ri_INITIAL_UNITS unitati de Ri. (i = {1, 2, 3}). De asemenea fiecare jucator are o armata, initial constand in INITIAL_ARMY soldati.

Scopul fiecarui jucator in parte este sa se deplaseze catre o resursa care i-ar aduce cel mai bun raport intre castigul dat de aceea resursa si timpul necesar de a ajunge la ea. Castigul adus de o resursa se calculeaza strict in functie de numarul de soldati pe care achizitia acelei resurse l-ar face imediat posibil. Primul lucru pe care un jucator il face cand ajunge pe un patratel cu o resursa este securizarea acesteia - daca mai multi jucatori ajung in aceeasi unitate de timp in acea locatie tot va fi unul care va ajunge mai repede si care va revendica toate resursele continute in acea locatie.

Costul unui soldat este de Ri_NEEDED_PER_SOLDIER unitati de Ri. (i = {1, 2, 3}) De fiecare data cand un jucator are cel putin resursele necesare pentru a antrena un soldat suplimentar, acesta o va face in mod obligatoriu. Resursele vor fi platite imediat, dar soldatul va fi disponibil abia peste SOLDIER_TRAINING_TIME unitati de timp. Mai multi soldati pot fi antrenati simultan de catre fiecare jucator.

Cand un jucator detine o armata de cel putin ARMY_SIZE_HUNTING_THRESHOLD soldati, scopul acestuia se schimba din cautarea de resurse in vanarea armatelor celorlalti jucatori (scopul va fi sa se indrepte spre armata ce-a mai apropiata care contine un numar mai mic de soldati decat cea proprie).

Revenirea la scopul initial de cautare de resurse are loc numai cand nu mai exista armate cu numar mai mic de soldati.

Cand 2 sau mai multe armate se afla in aceeasi locatie, acele armate sufera pierderi de ARMY_LOSS soldati in fiecare unitate de timp. In aceasta situatie, o armata isi continua modul obisnuit de actionare (se indreapta spre cea mai apropiata resursa/armata). In urma unei batalii insa, armata cu numarul maxim de soldati din acea confruntare va trebui sa ramana inca o tura in aceeasi locatie deoarece se misca mai greu decat armatele mai mici care se retrag - este echivalentul unei mutari cu 0 locatii in orice directie. (Fara aceasta regula, orice lupta s-ar sfarsi prin eliminarea intregii armate a tuturor jucatorilor implicati cu exceptia celui mai puternic).

Un jucator este eliminat permanent din joc cand nu mai are armata.

Jocul continua pana cand cel mult un singur jucator mai are armata (mai este in joc). Clasamentul jucatorilor se realizeaza descrescator dupa timpul petrecut pana la eliminare (sau terminarea jocului).

Tags

ac cs java pcbe student upt

In a Nutshell, pcbe-strategy-game...

 No code available to analyze

Open Hub computes statistics on FOSS projects by examining source code and commit history in source code management systems. This project has no code locations, and so Open Hub cannot perform this analysis

Is this project's source code hosted in a publicly available repository? Do you know the URL? If you do, click the button below and tell us so that Open Hub can generate statistics! It's fast and easy - try it and see!

Add a code location

GNU General Public License v3.0 or later
Permitted

Commercial Use

Modify

Distribute

Place Warranty

Use Patent Claims

Forbidden

Sub-License

Hold Liable

Required

Distribute Original

Disclose Source

Include Copyright

State Changes

Include License

Include Install Instructions

These details are provided for information only. No information here is legal advice and should not be used as such.

All Licenses

This Project has No vulnerabilities Reported Against it

Did You Know...

 • ...
  Black Duck offers a free trial so you can discover if there are open source vulnerabilities in your code
 • ...
  compare projects before you chose one to use
 • ...
  65% of companies leverage OSS to speed application development in 2016
 • ...
  search using multiple tags to find exactly what you need

 No code available to analyze

Open Hub computes statistics on FOSS projects by examining source code and commit history in source code management systems. This project has no code locations, and so Open Hub cannot perform this analysis

Is this project's source code hosted in a publicly available repository? Do you know the URL? If you do, click the button below and tell us so that Open Hub can generate statistics! It's fast and easy - try it and see!

Add a code location

Community Rating

Be the first to rate this project
Click to add your rating
   Spinner
Review this Project!
Sample ohloh analysis